Каде се` можете да ја најдете книгата „Белешките на Лајла Грејс“?

Многумина од вас се` уште не можат да ја најдат книгата.  Во главно, сите информации што ги имам за каде сигурно ја има книгата ќе ги постирам овде. Често се слушува да се распродаде и да ја нема во залиха, меѓутоа за тоа, најдобро да се информирате кај сопствениците на локалот, за тоа кога ќе набават нов тираж од книгата и слично. 🙂

Битола

 • ДОО Глаголи
 • Книжарница Вагабонт
 • Книжарница Вагабонт
 • ВЕРО 4
 • Проверете и во другите ВЕРО и Тинекс маркети
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Велес

 • Маркет Туш Трејд ДООЕЛ
 • Книжарница Лина Литера
 • Жито Маркети
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Виница

 • Книжарница Везилка

Гевгелија

 • Книжарница Сага Грос

Гостивар

 • Книжарница Култура-Гост
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Кавадарци

 • Сплендид ВП
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Куманово

 • Маркет Туш Трејд ДООЕЛ
 • Книжарница Жаго
 • Книжарница Херби
 • Маркетите на Тинекс и Супер Тинекс
 • Космо (Плоштад)

Неготино

 • Книжарница Бонига ДООЕЛ
 • Книжарница Т.П. Либерта
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Охрид

 • Книжарница Просвета
 • Книжарница Просветно Дело
 • Супер Тинекс 7 (ул. 7-ми Ноември б.б.)
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Прилеп

 • Книжарница Викели ДООЕЛ
 • Балстеп ДОО
 • Тобако Плус ДЈТ
 • Михаела Тони
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Ресен

 • СП Маркет (ул. Маршал Тито б.б.)
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Скопје

 • Книжарница ТРИ, ГТЦ први кат
 • Алби ДОО
 • Книжарница Или-Или
 • Маркетите на ВЕРО и големиот ВЕРО Центар
 • Маркетите на Тинекс и Супер Тинекс каде што има штандови на ТРИ
 • Маркетите на СП
 • Бензинските на ОКТА и Лукоил каде што има штандови на ТРИ
 • Книжарница Култура
 • Книжарница Магор
 • Книжарница Матица
 • Книжарница Икона
 • Мамут
 • Свети Михаил ДООЕЛ
 • Макси Д (Мичурин)
 • Малк Офис (Аеродром,Беверли Хилс, Лептокарија, Порта Влае)
 • Младинска Книга
 • Мозаик Д-Л (Стајковци)
 • Книжарница Хе-ра
 • Офис Плус
 • Рамстор (Центар, Капитол)
 • Космо
 • Фризерско студио Јуник

Струга

 • Книжарница Клио

Струмица

 • Книжарница Просветно дело
 • Сим Компани
 • Космо
 • Маркетите на Тинекс
 • Проверети и во ВЕРО Маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Тетово

 • Веро 3 (ул. Борис Кидрич б.б.)
 • Проверете и во Тинекс и Супер Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

Штип

 • Книжарница Мист
 • Книжарница Пинокио
 • Венеција
 • Туш Трејд ДООЕЛ
 • Проверете и во ВЕРО и Тинекс маркетите
 • Проверете и на бензинските на ОКТА и Лукоил

 

Интернет

Книгата исто така можете да си ја нарачате од интернет од оваа страница:

http://www.kniga.mk/beleshkite-na-la-la-gre-s.html

 

За повеќе информации за продажната мрежа на мојот издавачки центар, прочитајте на следната веб страница:

http://www.kniga.mk/network.html

 

Со почит,

Јаневска Мариа

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s