Цитати: „Еднаш некој ми кажа“ – Јаневска Марија

Image„Еднаш некој ми кажа дека за жал вистината е дека аеродромов Петровец и железничкава станица во Аеродром виделе многу повеќе љубов и искрени бакнежи од кафичине на улица Македонија; Ѕидовиве на Државна и Градска слушнале повеќе искрени молитви од Соборна, а улициве низ Скопјево, на многу луѓе им дале повеќе знаење и искуство од сите школи…“

– Јаневска Марија, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=NWdrO4BoCu8

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s