Цитати: „Јебига, како да ти кажам“ – Јаневска Марија

Image„Ми даде лажна сила кога требаше, ми даде вистинска слабост кога не требаше. Ми го подари цел свет на дланка, а потоа ми покажа дека бил само рентан на неколку недели, колку да ме импресионираш за кратко, затоа што не си бил доволно маж да ми ги симнеш ѕвездите и да ме качиш на месечината. А ниту доволно жена да знаеш да се заљубиш. Јебига, како да ти кажам, некои луѓе не ги бива за ништо. ;)“

– Јаневска Марија, 2012
(извадок од „With love, Irony“)
Advertisements

One thought on “Цитати: „Јебига, како да ти кажам“ – Јаневска Марија

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s