Цитати: „Ти имаш една насока. Јас НЕМАМ насока“ – Јаневска Марија

Image

– И не ми е јасно ова со контактирањето, ќе ми објасниш?
– Долга прича, многу работи се дешаваат во последно време.
– Добро, можам да следам.
– Ти имаш една насока. Јас…
– Ти имаш друга?
– Не. Ти имаш една насока. Јас НЕМАМ насока… ♥

 

– Јаневска Марија, 2012

https://www.youtube.com/watch?v=1T6SG0t9jfQ

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s