Една поинаква страна на авторството – втор дел

Image

Ви благодарам за вашето присуство, вашето постоење и вашето внимание. Пишувам кога чувствувам, а постојам само во вашите глави, додека негде задлабочени ме читате…

Ве обожавам, многу љубов од мене до вас ♥
Iva Kitanovska & Mary Ness

– Јаневска Марија

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s