Една поинаква страна на авторството – прв дел

Image

Ова е едно од најголемите задоволства од фидбекот на верните читатели. Цената на авторството е висока, изложувањето во јавноста исто така. Но фидбекот од јавноста, препознавањата во моите текстови и искрените признанија се најголемото богатство.

Многу љубов, од мене до вас ♥

– Јаневска Марија

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s