Напишете коментар

Права љубав године не брои

Нејзините години како да бараа нешто ново, некои нови авантури, забава, страст. Но, таа единствено што сакаше беше да заспие во неговата прегратка. Не и дозволи да го љуби – ја повреди, ја навреди, ја закова и ја осуди, а нејзината единствена вина вредна за пресуда беа нејзините години. Десет години помлада…

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: