Цитати: “Себичен” – Ксенија Николова

Image“Не си себичен ако личноста која ја сакаш ја бараш само за себе. Себичен си ако истата личност ја пуштиш да си оди и по некое време прашаш како живее без тебе. Не е дека јас не сакам да ти кажам како сум. Ти едноставно немаш право да прашаш.”

– Ксенија Николова, 2012

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s